[www.theword.net]

Twitter live feed  
View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Feb 22, 2018 4:53 pm



Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 TW uses wrong font for new user modules 
Author Message
User avatar

Joined: Tue Oct 13, 2009 8:35 pm
Posts: 252
Post Re: TW uses wrong font for new user modules
Short of a course in SQL, that is VERY helpful. Thanks, Costas. Blessings.


Wed Sep 16, 2015 2:16 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 7:34 pm
Posts: 3562
Post Re: TW uses wrong font for new user modules
We have addressed the issue of formatting for the Guzik commentary. It can be updated through the "Add titles" within theWord.

_________________
Jon
the
Word 5 Bible Software
OS for testing; Windows 10
Beta Download ------Beta Setup Guide------On-line Manual------Tech doc's and Utilities------Copyright Factsheet


Sun Sep 20, 2015 9:33 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Oct 13, 2009 8:35 pm
Posts: 252
Post Re: TW uses wrong font for new user modules
Very nice, Jon. Looks like the indent problem is solved. I also note that the module no longer can be converted to a user module. Also, it does not show up in Add Titles when "show modules with updates" is selected. You have to choose All or "not installed". Apparently it's registered separately from the original Guzik.

Thank you.


Sun Sep 20, 2015 9:45 pm
Profile

Joined: Mon Jul 13, 2009 7:56 pm
Posts: 325
Post Re: TW uses wrong font for new user modules
paul1149 wrote:
Very nice, Jon. Looks like the indent problem is solved. I also note that the module no longer can be converted to a user module. Also, it does not show up in Add Titles when "show modules with updates" is selected. You have to choose All or "not installed". Apparently it's registered separately from the original Guzik.

Thank you.

Are you sure your old module didn't come from wordmodules.com? The identifier for the official one I have is c24.


(I'm not sure why wordmodules has some modules that are available officially through theWord. It seems it could get a little confusing.)

_________________
Jeff


Mon Sep 21, 2015 1:30 am
Profile
User avatar

Joined: Tue Oct 13, 2009 8:35 pm
Posts: 252
Post Re: TW uses wrong font for new user modules
Hi Jeff,

From memory, I think you are right. I seem to remember getting Guzik from there, before it was available here.

Paul


Mon Sep 21, 2015 1:51 am
Profile

Joined: Mon Jul 13, 2009 7:56 pm
Posts: 325
Post Re: TW uses wrong font for new user modules
paul1149 wrote:
Hi Jeff,

From memory, I think you are right. I seem to remember getting Guzik from there, before it was available here.

Paul

Thanks Paul,

I suspect that explains why the updater didn't recognize it and why it was user editable on yours, but worked as expected on mine that I got from here.

_________________
Jeff


Mon Sep 21, 2015 5:29 am
Profile
User avatar

Joined: Tue Oct 13, 2009 8:35 pm
Posts: 252
Post Re: TW uses wrong font for new user modules
Indeed. Mystery solved! Thanks Jeff. :) The new formatting is a treat.


Mon Sep 21, 2015 5:32 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.