[www.theword.net]

Twitter live feed  
View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Oct 20, 2021 12:37 am



Reply to topic  [ 6 posts ] 
 Copy verses optimizing 
Author Message

Joined: Fri Mar 16, 2007 1:08 pm
Posts: 18
Post Copy verses optimizing
if some verses are selected with the mouse in the bible view and i choose copy verses, then the range should be automatically be retrieved from that selection.


Sat Mar 17, 2007 1:02 am
Profile

Joined: Sun Sep 10, 2006 2:28 am
Posts: 13
Post Great "Suggestion"
This feature would be a real time saver when you copy a range of verses into your document and prefer to give the range (either before or after) rather than each reference individually. Although there are many formats currently available and it is very configurable, I couldn't figure out how to do this.

Thank you!


Sat Mar 17, 2007 4:35 am
Profile
Site Admin

Joined: Tue Aug 29, 2006 2:09 pm
Posts: 8611
Location: Corfu, Greece
Post 
Hi Brett,
in the "Copy Verses" dialog enter:
- "%r " in the header format text box (notice, there is a space, no quotes pls)
- select format number 10 for the verses

I think you get what you want: is that correct? Do you mean something different?

Costas


Sat Mar 17, 2007 8:19 am
Profile WWW

Joined: Sun Sep 10, 2006 2:28 am
Posts: 13
Post That works
That works fine for me, I can just cut the header and paste after the block of text.

Thank you!!

jo-hannes, does that do what you wanted it to?


Sat Mar 17, 2007 9:49 am
Profile

Joined: Fri Mar 16, 2007 1:08 pm
Posts: 18
Post 
Hm, possibly i was not clear enough:

Try to reproduce this
- select some verses in a bible view
- right click the selection, copy verses...
- in the dialog in step one there is that verse set as range that was active before making a selection (the grey selected)

But what i suggest is taking the blue, not the grey selection as the range if there is one. (see http://imgplace.com/directory/dir362/1174125955_2091.jpg)

Is it clear now?


Sat Mar 17, 2007 12:07 pm
Profile
Site Admin

Joined: Tue Aug 29, 2006 2:09 pm
Posts: 8611
Location: Corfu, Greece
Post 
Hello Jo-hannes,
yes, it is very clear. I fixed it (it was really tricky though; that's why i haven't done it earlier but it seems that this is an expected behavior).
Next beta will have it,
Thanks,
Costas


Sat Mar 17, 2007 10:03 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.690s | 15 Queries | GZIP : Off ]