theWord
https://forum.theword.net/

"Delete module" command deactives current module set
https://forum.theword.net/viewtopic.php?f=8&t=6867
Page 1 of 1

Author:  ErikJon [ Tue Feb 09, 2016 3:48 am ]
Post subject:  "Delete module" command deactives current module set

Dear Brother Costas,

I have noticed that, whenever I delete a module from the bookview window, using the "delete module" command from the context menu, my custom module set is no longer selected nor active, in the drop-down menu; I have to re-select the custom module set in all open bookview windows. This does not seem to be by design. If merely deleting a module makes the current set invalid, then why should TW allow me to re-select it? It must be a bug.
.

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/