[www.theword.net]

Twitter live feed  
View unanswered posts | View active topics It is currently Mon May 16, 2022 6:45 amReply to topic  [ 1 post ] 
 Kingcomments (Nederlands) - New Resouce! 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2010 10:04 pm
Posts: 988
Location: Colorado, United States
Post Kingcomments (Nederlands) - New Resouce!
Image
Kingcomments (Nederlands)
InleidingHet doel van dit commentaar is mensen aan te moedigen de Bijbel te lezen. Het commentaar is oorspronkelijk gepubliceerd op de website www.kingcomments.com. Van alle Bijbelboeken is een commentaar beschikbaar. De commentaren zijn bedoeld om te helpen de Bijbel persoonlijk te bestuderen. De Bijbelcitaten die in de commentaren voluit geschreven zijn, komen uit de Herziene Statenvertaling als het een citaat uit het Oude Testament betreft en uit de TELOS-vertaling als het een citaat uit het Nieuwe Testament betreft.De commentaren over Job, Psalmen en Jesaja zijn samen met Tony Jonathan geschreven. Het commentaar over Ezechiël is geschreven in nauwe samenwerking met Ron Vellekoop.De Bijbel is het onfeilbare, eeuwige Woord van God. De Bijbel gaat over de Zoon van God, Die Mens werd om aan het kruis te sterven voor zondige mensen. God heeft Hem opgewekt uit de dood en Hij is nu in de hemel. Ieder die zijn zonden belijdt en gelooft in de Zoon en Zijn verzoeningswerk op het kruis, zal niet verloren gaan, maar ontvangt het eeuwige leven. Zo iemand is een kind van God. God vertelt Zijn kinderen in Zijn Woord hoe zij tot Zijn eer kunnen leven en alles wat Hij van plan is hun te geven, vanwege hun verbinding met Zijn Zoon.

Waardering Middelen:
Deze module is omgezet vanuit het publieke domein of er is toestemming gegeven om dit materiaal te gebruiken. De waardering is voor ons alstheWordBooks Team voor het besteden van tijd, geld voor het programmeren en meer activiteiten om de module om te zetten naar het theword Bible software formaat. De module voldoet aan de vereisten voor kwaliteit en consistentie waarbij alle functies op een correcte wijze zijn geïmplementeerd zodat ze op een mooie wijze geïntegreerd zijn in theWord. U kunt kiezen hoeveel waardering u wilt geven voordat u de module in de winkelkar plaatst. Bijv. $0 voor geen waardering, $2, $10, tot het volledige bedrag van $24.
theWord Functies:
    Vers pop-ups
    Gebonden aan Bijbelse verwijzingen
    Volledig doorzoekbare tekst
    Gemakkelijke navigatie van onderwerpen via de weergave van de onderwerpenboom.

To Get this Resource: https://www.thewordbooks.com/index.php/product/kingcomments-nederlands/

_________________
Jonathan Koehn @ http://www.thewordbooks.com
2 Timothy 2:15 “Make every effort to present yourself before God as a proven worker who does not need to be ashamed, teaching the message of truth accurately.” (NET2)


Thu Apr 15, 2021 6:06 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
[ Time : 0.857s | 11 Queries | GZIP : Off ]